Říká se, že Air Jordan 4 “Vojenská černá” vydala příští rok

Říká se, že Air Jordan 4 “Vojenská černá” vydala příští rok

čtvrtý podpisový basketbalový trenéry Michaela Jordana letos v letošním roce zdravou dávku barev. Air Jordan 4 “University Blue”, “White Oreo” a “Shimmer” jsou jen několik z těchto vyhledávaných ztvárnění. A zatímco čekáme, až Air Jordan 4 “Red Thunder” zasáhne obchody, nyní máme včasné vymyšlené obrazy Air Jordan 4 “Vojenská černá”, která se říkala, že příští rok klesne.

Z tohoto snímku poskytnutého renomovaným Sneaker Insider @ZSNeakerheadz vidíme, že „vojenská černá“ 4S zobrazuje čisté, monochromatické nastavení. Většinu kožené základny bílé zabarví, zatímco kontrastní černé akcenty se objevují jako očka, profily midfoot a prodloužené karty gumové paty, úžasné šedé tóny jako toecaps, vnitřní podšívka, křídla podpůrné krajky a části mezipřipustí.

Jinde jinde drží jazyky značky a odkrytá vzduchová bublina pod patou udržují původní vzhled Jordana IV. Pokud hledáte svůj první pár Jordan 4S, pak by tato černobílá verze měla být neochvějná.

Ujistěte se, že se zde u nás podíváte na jediného dodavatele, kde najdete další zprávy, které můžete sledovat na Jordan IV ‘, a další vydání Nike. V podobných zprávách je oficiálně odhalen Air Jordan 4 “Red Thunder”.

Obrázek přes ZsNeakerheadz
Int’l Shipping

Vidět víc

Obrázek přes ZsNeakerheadz
Int’l Shipping

Vidět víc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *