10 nejžhavějších tenisek vydává z června 2019

10 nejžhavějších tenisek vydává z června 2019

, pokud jste si mysleli, že May byl blázen pro vydání tenisky, pak jste pravděpodobně žili pod skálou minulý měsíc. Bez jakéhokoli přehánění byl červen 2019 jedním z nejžhavějších měsíců pro tenisky v nedávné paměti. Nejenže jsme viděli spoustu zbrusu nových Yeezy Colourways, Virgil Abloh také představil tunu off-white x nike bot. Se vším, co bylo řečeno, jsme provedli nemožný úkol zaokrouhlit deset nejlepších kapek měsíce!

Od obecných vydání po některé z nejexkluzivnějších kopů na světě jsme pečlivě vybrali červnové nejžádanější kapky, které právě teď potřebujete při rotaci tenisky! Pokud jste na některý z nich vynechali, ujistěte se, že sledujete @ThesoleRestocks na Twitteru pro nejnovější a největší doplňování!

Yeezy 700 v2 ‘Vanta’

Abychom věci zahájili, Yeezy 700 V2 ‘Vanta’ vydal 6. června. Od té doby, co silueta debutovala v roce 2017, označila první černou 700, je to vlastně pojmenována po materiálu Surrey Nanosystems ” Vantablack ‘, což je jedna z nejtemnějších černochů na světě. Vyrobená z prémiové kombinace semišového a sítě, robustní boost mezipodešev sedí níže pro pohodlí, které je doslova mimo srovnání.

Undercover x Nike Daybreak ‘Blue Jay’

Undercover x Nike Daybreak ‘Blue Jay’, vyrobený ve spolupráci s Japonskou módní značkou, zasáhl police jen o den později 7. června. Poprvé představený během přehlídky Jun Takahashi’s Paris Fashion Week Týden jaro 2019 je vytvořen z vodotěsného materiálu s hladkým semišovým bláznovstvím pro luxusní dotek. Dole dole agresivně stylizovaná mezipodešev EVA dokončí design zastavení show.

Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’

Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’, považovaný za nejžhavější vydání roku 2019, změnil hru, když byla spuštěna 7. června. Slouží jako první „Triple Black“ 350 V2 od února 2017 a má pohodlnou konstrukci Primeknit, doplněnou průhledným pruhem, který všichni známe a milujeme. Dole dole je pro neuvěřitelné pohodlí přítomna boost mezipodešev a je kolem náznaku červeného kolem záložky na patě.

Parley x Adidas Alphaedge 4d ‘Aero Green’

Jak je stále k dispozici, jak je stále k dispozici vysvětlení Parley X Adidas Alphaedge 4D „Aero Green“. Tato bota je doslova doslova vlny, když byla vydána 8. června, má plnou horní část Primeknit, který je částečně vyroben z recyklovaného oceánského plastu. Dole dole najdete 4D mezipodešev, která je vyrobena se světlem a kyslíkem, zatímco ko-značkové detaily zasáhne kartu s tahem na patě a dokončí ekologický design.

Off-White x Nike Air Force 1 ‘MCA’

Datum poklesu pro off-White X Nike Air Force 1 ‘MCA’ bylo drženo pod zábalem až do rána vydání 14. června, takže by nemělo být žádným překvapením, že jsou extrémně omezené. Vyrobeno ve spolupráci s Muzeem současného umění v Chicagu, je natřena v výrazném modrém barevném schématu a je zdobena mnoha dekonstruovanými dotyky Virgil Abloh, včetně viditelného šití, citovaného textu a značky červeného zipu.

Yeezy 700 v2 ‘tephra’

Mnoho sneakerheadsů, které byly považovány za nejlepší Yeezy, jaký kdy byl vyroben, Yeezy 700 V2 ‘Tephra’ klesl 15. června. Původně nazývaný „cement“, svršek je malován v různých odstínech šedé, které krásně kontrastují proti sobě. Kolem modelu se kolem modelu hojnost semišových zábalů, zatímco robustní posílení mezipodešev je lemováno gumovou gumou pro větší trakci a trvanlivost s každým krokem.

Supreme X Air Jordan 14 ‘White’

Možná jejich nejkontroverznější spolupráce, Supreme X Air Jordan 14 ‘White’ z 22. června označuje svůj druhý model Jumpmanu od tří balení AJ5 v roce 2015. Malovaný v čisté bílé paletě, Folded Leather tvoří celý svrch Stovky kovových cvočků dávají botě téměř punkovou rockovou estetiku. I když to rozhodně není jejich nejoblíbenější koláž, ukazuje, že Supreme se nebojí vyzkoušet nové věci.

Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 ‘Electric Green’

S výběrem off-White X Nike Zoom Terra Kiger 5 ‘Electric Green’ nad ostatními dvěma bylo docela těžké, ale vybrali jsme si tento kvůli jeho bláznivé pulzující paletě, kterou je těžké ignorovat. část „Track“ Virgila Abloha; Sbírka od 24. června je malována v nápadném zeleném barevném schématu s dekonstruovanými prvky, které se objevují po celou dobu. Jednou z hlavních rysů jsou přehnané trakční uchopení dolů pod tím, co vzdává hold sledované boty.

Air Jordan 1 High ‘Gym Red’

Hype obklopující Air Jordan 1 High ‘Gym Red’ je mimo grafy a je snadné pochopit proč. Tento AJ1 poklesl 29. června a vezme designové narážky z klasiky z roku 1985, přičemž přehlídka zastaví červenou, černou a bílou barevnou schéma, které má zavést. Swoosh se může pochlubit luxusní koženou konstrukcí a střílí boční a střední boční stěny, zatímco mezipodešev je naplněn vzduchovou technologií Nike pro pohodlí, o kterém můžete psát domů.

Yeezy 700 ‘Utility Black’

A v neposlední řadě máme zbrusu nový Yeezy 700 ‘Utility Black’. rTento tajný teniska se nechal ve stejný den 29. června, od té doby, co tento měsíc „Vanta“ začátkem tohoto měsíce „Vanta“ začátkem tohoto měsíce. Pro celodenní opotřebení je také vytvořeno z ultra luxusní kůže a máslového hladkého semiše. Dole dole se objeví posilovací mezipodešev a stejně jako „tephra“ je také lemována gumovou gumou pro větší trvanlivost.

No, máte to! Deset nejžhavějších vydání z června 2019! Kolik z nich se vám podařilo zkopírovat? Co je na vašem seznamu přání? Dejte nám vědět a ujistěte se, že ho nechte zamknout u jediného dodavatele pro nejnovější a největší v teniskách! Pro více takového obsahu, nezapomeňte si nyní stáhnout naši oficiální aplikaci zdarma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *