Nejlepší letní tenisky pro 2022

Nejlepší letní tenisky pro 2022

léto je oficiálně zde a jaký lepší způsob je oslavit prskající horké měsíce než s zcela novým párem nejlepších letních tenisek? V této sezóně je nutností v jakékoli šatní skříni, dobrý pár letních trenérů je životně důležitý pro jakékoli letní oblečení. Takže ať už hledáte vysoko a nízké pro další pár Nikes, nebo jste na honbě za adidas, který se přidá do vaší sbírky, vybrali jsme si ručně nejlepší letní tenisky této sezóny, které si vážně nechcete nechat ujít!

Zde u jediného dodavatele milujeme dobrého letního trenéra, takže se ujistěte, že se podíváte na některá z našich nejlepších doporučení níže a nezapomeňte jej udržet zamčené pro nejnovější a největší tenisky v roce 2022!

Co dělá dobrý letní teniska?

Než se ponoříme do nejlepších letních tenisek na rok 2022, musíme se zeptat sami sebe, co je činí tak dobrými. Pár letních trenérů musí být docela prodyšný, aniž by ohrozil styl a podstatu. Musí to pracovat téměř s každým jednotlivým přizpůsobením, na které se hodíte, protože na konci dne, pokud jdete na výlet, nechcete sbalit příliš mnoho párů.

Abychom to všechno zakončili, my u jediného dodavatele si myslíme, že některé z nejlepších letních tenisek jsou velmi cenově dostupné a cenově dostupné, a proto jsme vybrali řadu možností za různé cenové body.

Nejlepší letní tenisky Nike

Každý sneakerhead potřebuje ve své rotaci pár trenérů Nike. S některými klasickými siluetami, jako jsou Air Force 1, Air Max 97 a Jordan 1, je pro každého opravdu něco. Pokud hledáte svůj další oblíbený letní teniska, prohlížení Nike je dobré místo pro začátek.

Air Jordan 1 Mid “Arctic Orange”

Int’l Shipping

Kup nyní

Air Jordan 1 Mid “Arctic Orange”

Každý potřebuje ve své rotaci pár Air Jordan 1s! AJ1 letos létá z polic a je snadné pochopit proč. Vzhledem k tomu, že tolik úžasných barev, které pro tuto klasickou tenisku klesá, je pro každého opravdu něco. Předtím, než se vyprodají, jednejte rychle!

Konečná vstupní úroveň AJ1, Air Jordan 1 Mid “Arctic Orange” je nutností pro jakoukoli rotaci letního tenisky. S prémiovou konstrukcí z celé kotkoře, ostré bílé základny a broskvové kotníky dokonale kontrastované s tajným černým prstem, díky kterému je nositelnější než kdy jindy.

Cena: 99 GBP

Kde koupit: Nike UK

Nakupujte náš plný výběr Air Jordan 1 zde.

Int’l Shipping

Kup nyní

Nike Air Force 1 “Tie Dye”

Nebyl by to seznam letních tenisek, aniž by se zmínil o letectvu 1. Jedna z nejprodávanějších siluet Nike všech dob, Air Force 1 poskytuje vše, co potřebujete v každodenním letním tenisku. Je to stylové, pohodlné a přichází za opravdu dobrou cenu za kvalitu, kterou získáte.

Víte, že je léto, kdy je pro COP k dispozici „Nike Air Force 1„ Tie Dye “! Psychedelický převzetí klasiky 80. let, pokud jste fanouškem barevného schématu OG „Triple White“, ale chcete něco přitažlivějšího letního trenéra, pak bylo toto vydání provedeno právě pro vás.

Cena: 99 GBP

Kde koupit: Nike UK

Nakupujte náš úplný výběr Nike Air Force 1 zde.

Int’l Shipping

Kup nyní

Air Jordan 1 Low “Stadium Green”

Air Jordan 1 nízký „stadion zelená“ je šíleně podceňován. Jedna z nejčistších a nejvýznamnějších barev, která kdy byla milována nízkou variantou basketbalové boty, rozhodně si to nechcete nechat ujít, zejména s odvážným patou, která jistě učiní další tenisky zelené s závistím letos v létě.

Cena: 95 GBP

Kde koupit: Nike UK

Nakupujte náš plný výběr Air Jordan 1 Low zde.

Int’l Shipping

Kup nyní

Nike Air Max 97 “Triple White”

Prostě nemůžete porazit klasickou Nike Air Max 97 “Triple White”. AM97, inspirovaný vlnky vody a japonskými kulky, je nyní stejně futuristický, jako tomu bylo v den. Jakmile máte pár z nich v rotaci letního tenisky na ničem jiném nezáleží.

Od Air Max 97 můžete očekávat pohodlí a styl. S jeho celodenní vzduchovou jednotkou, která vám dává odpružení v každém kroku a jeho elegantním svrškem se nikdy nemůžete pokazit! Došlo k poklesu spousta barev, takže se ujistěte, že se podívejte na náš úplný výběr Air Max 97 níže.

Cena: 145 GBP

Kde koupit: Nike UK

Nakupujte náš úplný výběr Nike Air Max 97 zde.

Nejlepší letní tenisky Adidas

Každý rok bez selhání Adidas upouští některé z nejžhavějších bot roku. S některými nejprodávanějšími možnostmi v jejich arzenálu, jako je Ozweego, Ultra Boost a Superstar, je výběr letních tenisek Adidas na jiné úrovni!

Int’l Shipping

Kup nyní

Adidas Ultra Boost 21 “Cloud White”

Adidas Ultraboost začal jako představení pro běžce, ale po četných celebritních potvrzeních z podobného Kanye West a Justin Bieber tento silueta vyhodila popularitu. Komfort, který získáte z technologie Boost Adidas, je neuvěřitelné, takže pokud chcete botu, která vás bude udržovat pohodlnou, když cestujete kolem, už nehledejte!

Nejnovější a největší UB, který pochází od německého gigantu, Adidas Ultra Boost 21 “Cloud WhiTE “vezme původní design a hovězí maso naprosto všechno nahoru. S přepracovanou horní část Primeknit a extra robustní jednotkou Boost je to perfektní kombinace formy a funkce, která vás vidí do léta.

Cena: 160 GBP

Kde koupit: Adidas UK

Nakupujte náš úplný výběr Adidas Ultra Boost zde.

Int’l Shipping

Kup nyní

Adidas Ozweego “Cloud White”

Classic je původně debutován v 80. letech a je nyní stejně populární jako vždy díky svému robustnímu vzhledu a překvapivě lehkému designu, díky čemuž je pro vašeho příštího letního trenéra stylovým trendem.

Legendární bota Oz je zpět, když se připravíme na léto „Cloud White“ Adidas Ozweego. Neexistuje nic jako houpání zbrusu nového dvojice všech bílých trenérů v letním dni. Nezapomeňte si tuto tenisku zkontrolovat, pokud chcete botu, kterou můžete nosit celý den a stále vypadat dobře.

Cena: 90 GBP

Kde koupit: Adidas UK

Nakupujte náš úplný výběr Adidas Ozweego zde.

Int’l Shipping

Kup nyní

Adidas NMD R1 “White Gum”

S ikonickým nomádem se nemůžete pokazit a zbrusu nový Adidas NMD R1 „White Gum“ obsahuje vše, co je o siluetě životního stylu tak úžasné. Prodyšný svršek sítě splňuje odolnou podrážku gumy. Přidejte zdravou mezipodešev pro pohodlí, která nezná hranice a to vše způsobuje vynikající letní tenisku.

Cena: 110 GBP

Kde koupit: Adidas UK

Nakupujte náš úplný výběr Adidas NMD zde.

Int’l Shipping

Kup nyní

Adidas Adilette ucpává “Cloud White”

Pokud jste neměli šanci na pěnovou pěnovou kopaci Kanye West, pak je Adidas Adilette „Cloud White“ vážně nejlepší nejlepší. I když to není striktně teniska, stále získává místo na tomto seznamu díky svému designu připravenému k letu a ultra prodyšným funkcím.

Cena: 35 GBP

Kde koupit: Adidas UK

Nakupujte náš úplný výběr tenisek Adidas zde.

Nejlepší novou rovnováhu letní tenisky

Nová rovnováha nedávno vyrábí podstatné vlny! S nespočetným spoluprací humbuků spolu se stálým proudem trenérů obecného vydání jsme do tohoto seznamu museli zahrnout novou rovnováhu. Nadčasové designy, jako je 990, sedí vedle nováčků, jako jsou 327 a 57/40, aby vám poskytli široký výběr, když letos v létě vyzvednete svého dalšího trenéra.

Int’l Shipping

Kup nyní

Nová rovnováha vyrobená v USA 990V5 “šedá”

Pravděpodobně nejdražší výběr na tomto seznamu jsme si mysleli, že nová rovnováha v USA 990V5 „šedá“ si stále zaslouží místo jednoduše díky svým šíleně vysoce kvalitním materiálům, které trvají mnoho dalších let. To znamená, že tentokrát nebudete muset příští rok další letní tenisku.

Nový Balance 990 je vlajkovým modelem značky a v roce 2022 je základem řady medializovaných kolářů. Balení na prodloužený víkend pryč.

Cena: 180 GBP

Kde koupit: nový zůstatek uk

Nakupujte náš úplný výběr New Balance 990 zde.

Int’l Shipping

Kup nyní

Nový zůstatek 327 “Aspen”

Silueta, která se v posledních několika měsících stala bláznivou populární, pokud nemáte novou rovnováhu 327 „Aspen“, ale pak vám vážně chybí. Perfektní směs klasické a moderní, pokud jde o boty životního stylu, je to perfektní doplněk k rotaci letního trenéra.

Cena: 100 liber

Kde koupit: nový zůstatek uk

Nakupujte náš úplný výběr New Balance 327 zde.

Int’l Shipping

Kup nyní

Nový zůstatek 57/40 “Munsell White”

Tam, kde se setkávají 80. a 90. let, je to, co byste dostali. Tento zbrusu nový přírůstek je pro jakýkoli výběr letního trenéra, zejména pokud chcete něco čistého a bláznivého zároveň, smíchat jemně robustní design s rozdstavenými ilustracemi a grafikou.

Cena: 90 GBP

Kde koupit: nový zůstatek uk

Nakupujte náš úplný výběr nové rovnováhy zde.

Int’l Shipping

Kup nyní

Nový zůstatek 237 “Moonbeam”

Bratr bratra 327 si zaslouží místo na tomto seznamu, zejména pokud to vypadá jako nový rovnováha 237 „Moonbeam“. Vyrobeno z výběru prémiových, ale všestranných materiálů, vážně nechcete tento pár nechat ujít, zejména s tímto cenovým bodem.

Cena: 75 GBP

Kde koupit: nový zůstatek uk

Nakupujte náš úplný výběr New Balance 237 zde.

Proč byste nám měli věřit?

Jediný dodavatel je konečným cílem pro tenisky nejen ve Velké Británii, ale také po celé Evropě a po celém světě. Vyzkoušeli jsme a testovali jsme téměř každou siluetu pod sluncem a společně máme pod pásem desetiletí zkušeností.

Od roku 2013 jsme shromáždili spoustu znalostí produktů a průmyslu, což z nás učinilo optimální zdroj pro doporučení nejlepších letních tenisek v roce 2022. Abychom k tomu přidali, náš maloobchodní odkazy, připomenutí uvolnění a upozornění na doplnění zajištění, že vám nikdy nebude chybět a Drop ™!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *