Nike Air Max Zephyr napodobuje vzduch naladěný Max z roku 1999

Nike Air Max Zephyr napodobuje vzduch naladěný Max z roku 1999

Nike Air Max Zephyr je posledním přírůstkem do rodiny Nike’s Air Max a četné tenisky s horlivým okem ji již označilo jako pár s solidním designovým jazykem. ! Nejnovější variace Zephyr je inspirována do roku 1999 Airlated Max, pár, který Skepta modeloval svou slavnou spolupráci Air Max 97 v roce 2017.

Iridescent detailní detaily napříč boxem špičky přicházejí v kovové bronzové barvě pro nezaměnitelný odkaz, zatímco další doteky, jako je naladěná značka vzduchu na jazyku a patě, znovu ukazují na vzduch naladěné max.

Obrázek přes Nike

Obrázek přes Nike
Uppers se mohou pochlubit elegantním a efektivním designem, s kůžími, technickými sítěmi a syntetikou tvořícími obložený vzhled. Logo Nike’s Swoosh se vyskytuje v červené barvě na boční straně, zatímco černé, stříbrné, bronzové a limetkové hity se spojí pro snadnou barvu na oči.

To vše je úhledně umístěno na vrcholu mezipodešev Nike Air Max podobné jako na Air Max 720, i když trochu štíhlejší. Jak moderní modely Air Max jde, můžeme pohodlně říci, že toto je jeden z nejžhavějších návrhů, které jsme za chvíli viděli!

Obrázek přes Nike

Obrázek přes Nike
Nike Air Max Zephyr „Air Tuned Max“ teprve uvidí oficiální datum vydání, i když očekáváme, že ji brzy uvidíme v Nike a dalších vybraných prodejcích. Udržujte to zamčené v Best zde u jediného poskytovatele pro všechny poslední a zatímco jste zde, podívejte se na svůj první pohled na sestavu 2021 Jordan Brand!

Obrázek přes Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *