Offický pohled na exkluzivní Ssense x New Balance 2002r

Offický pohled na exkluzivní Ssense x New Balance 2002r

New Balance 2002R je silueta z bostonské obuvi obrovské, která se stala základní kouskem pro sběratele tenisek. Bylo to v archivu po mnoho let až donedávna, kdy spolupracovníci, jako je Salehe Bembury, tohle, jen abychom jmenovali pár, našli siluetu a oživili ji čerstvými vzory. Jeho nejnovější ztvárnění nyní vidí oblečení vyrobené ve spolupráci s populárním prodejcem módy a obuvi Ssense.

Tento exkluzivní SSENSENS x New Balance 2002R je na rozdíl od ostatních spolupracovníků nebo in-line barvy, jako je kultovní oblíbený „ochranná balíček“. Tento pár obsahuje jednu z nejčistších palet, ve kterém se historický model kdy vynořil – corduroyové překryvy označené v neutrálních odstínech od paty po špičku.

Obrázek přes ssense
Int’l Shipping

Vidět víc

Konfigurace šňůry a o sít se je natřena v zemitých odstínech hnědé, béžové, opálené a krémové, přičemž jediný prvek poskytující hlasitý pop kontrastu. Klasické nové podrobnosti o značce rovnováhy jsou udržovány stejně jako všechny ostatní páry a mezipodezdní jednotka n-ergy.

Co si myslíte o exkluzivní nové rovnováze ssense 2002R “Corduroy”? Ujistěte se, že ji udržíte v nejlepším případě zde u jediného poskytovatele, pokud si nechcete nechat ujít poslední nové poklesy New Balance. V souvisejících zprávách je tento nový zůstatek 2002r „Ochranný balíček“ předběžně distress.

Obrázek přes ssense
Int’l Shipping

Vidět víc

Obrázek přes ssense
Int’l Shipping

Vidět víc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *